Conversant amb la Montserrat Termes

desarrollo_sustentable
Font: Responsabilidad Social y Sustentabilidad

Buscant aprofundir en el binomi Economia-Aigua, ahir vaig tenir una interessant conversa amb la Montserrat Termes, professora titular de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i col-laboradora en tasques de recerca del CETAQUA.

Durant més d’una hora vam dialogar sobre tendències de consum i marges d’estalvi, del rebut de l’aigua i la seva estructura tarifària, de la necessitat o no d’un regulador únic i dels models de gestió, incloent-hi una referència final al documental «La Batalla de l’Aigua«.

estructura-tarifaria
Font: Escuela del Agua

Vaig tenir a la Montserrat de professora del Màster en Tecnologia i Gestió de l’Aigua que ofereix l’Escola de l’Aigua conjuntament amb la UPC, però el fet que només ens donés una classe de 5 hores em va semblar molt poc. És per això que fa unes setmanes vaig contactar amb ella amb l’objectiu d’ampliar el que ens havia explicat. En aquest sentit em sento un privilegiat, ha estat com seguir amb aquella classe magistral a nivell particular, resolent els dubtes que m’havien quedat al cap.

Properament publicaré la conversa en aquest mateix blog.

Moltes gràcies Montse!

6 comentarios en “Conversant amb la Montserrat Termes

  1. Pingback: generic ed pills
  2. Pingback: cialis 20

Deja una respuesta